Young Residence - Apartamente noi Iași

Finanțare

Soluții financiare optime

Știm că alegerea unei locuințe este foarte importantă pentru tine și familia ta. Îţi place un apartament, dar nu dispui de fonduri suficiente pentru a-l achiziţiona?

Pentru a avea garanția că apartamentul pe care îl doreşti rămâne al tău, trebuie să semnezi un antecontract de vânzare-cumpărare, acesta fiind practic o promisiune asumată de ambele părţi de a încheia în viitor, într-un termen stabilit de comun acord, la preţul convenit, contractul de vânzare-cumpărare privind imobilul. Avansul minim solicitat diferă în funcţie de facilitatea de credit accesată.

Poţi contracta un credit imobiliar de la oricare din băncile din România. Noi îţi recomandăm Libra Bank, cu care avem incheiat un parteneriat special pentru clienţii nostri.

Ulterior, stabilim împreună detaliile semnării contractului de vânzare-cumpărare.

Young Residence va oferă condiții variate de cumparare a apartamentelor, avand posibilitatea de a le achiziționa prin:

1. Rate direct la dezvoltator

Această formă de finanţare are o serie de avantaje:

- nu necesită dovezi care atestă capacitatea de plată
- accesul facil la finanţare
- avans flexibil
- birocraţie redusă
- asigurarea de viaţă sau cea pe imobil nu este obligatorie

2. Programul “Prima Casa”

Apartamentele disponibile în Complexul rezidențial Young Residence sunt perfecte pentru cuplurile tinere care vor să-și achiziționeze prima locuință. De aceea, prețurile au fost optimizate astfel încât să se încadreze în limitele facilităților de finanțare cu garanții de la stat, respectiv Prima Casă.

3. Credit imobiliar

Este vorba despre clasicul credit imobiliar, disponibil la orice bancă. Partenerul nostru care vă poate da oferte bune de creditare este Libra Bank (www.librabank.ro).

4. Plată integrală

Reprezintă metoda ideală de plată, iar dacă te afli printre norocoșii care au această posibilitate, ar fi bine să știi ca o sa beneficiezi și de o reducere pe care o negociezi chiar tu în momentul în care te decizi să achiziționezi apartamentul.

5. Plată în avans și restul banilor la intabulare


Sună acum la 0723 433 333 sau scrie-ne la contact@youngresidence.ro și alege-ți apartamentul.


Parteneri