Young Residence - Apartamente noi Iași

Termeni și condiții

Site-ul YoungResidence.ro este un proiect rezidențial modern, complex, ce dorește să creeze un stil de viață la standarde europene, reușind să îmbine cu succes bunul gust cu designul futurist.

POLITICA DE COPYRIGHT

Categorii de conținut:

Conținutul și elementele de grafică ale site-ului YoungResidence.ro, precum și sursele tehnice ale tuturor serviciilor și facilităților prezente și viitoare, cu excepția cazului când este menționat expres un alt proprietar, sursele paginilor, dar și orice alt material transmis sub orice formă către utilizatori (prin vizualizare directă pe site, prin newslettere sau campanii promoționale etc) aparțin site-ului YoungResidence.ro și reprezintă Continutul YoungResidence.ro. Este interzisă copierea și publicarea conținutului YoungResidence pe alte site-uri.

Utilizarea conținutului

Conținutul YoungResidence.ro, indiferent de zona în care se află în site și indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv în scopuri personale. Orice utilizare de conținut de către terțe persoane în scop comercial se poate face numai cu acordul scris și expres al YoungResidence.
Important:

Acordul scris se cere pentru:
• reproducerea sau stocarea conținutului YoungResidence.ro, precum și trimiterea acestui conținut către orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informației.
• modificarea, publicarea, transmiterea, precum și participarea la transferul, vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea conținutului YoungResidence.ro, în lipsa obținerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea YoungResidence.ro .

În oricare dintre cazurile contrare, YoungResidence își rezervă dreptul de a acționa în instanță, în virtutea Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe, pe cei care se fac vinovați de încălcarea prevederilor copyright-ului.

Orice utilizare a conținutului YoungResidence.ro, alta decât cea menționată expres în acești Termeni de Utilizare este strict interzisă. Cererile de utilizare a conținutului YoungResidence.ro în orice scop pentru care se cere acordul expres pot fi făcute în scris la adresa: contact@youngresidence.ro.

Limitarea răspunderii

YoungResidence.ro nu poate garanta implicit sau expres pentru conținutul de pe site și pentru conținutul oferit de partenerii săi. YoungResidence.ro nu își asumă răspunderea în nici un caz, pentru nici o daună, pricinuită direct sau indirect de date, informații, imagini colectate de pe YoungResidence.ro . De asemenea, YoungResidence.ro nu garantează acuratețea, corectitudinea sau caracterul actual al conținutului ori serviciilor furnizate de site. De asemenea, YoungResidence.ro nu garantează faptul că sistemele informatice sau programele folosite pentru afișarea sau transmiterea informației pe site sau în orice altă formă nu conțin viruși ori alte surse distructive de cod sau alte proprietăți distructive.

În privința conținutului publicat cu erori sau care nu respectă alte politici de copyright, YoungResidence va lua măsuri de îndată ce se semnalează o astfel de problemă (formular de sugestii și contact).

Prin prezenta sunteți de acord să exonerați de răspundere site-ul YoungResidence.ro pentru orice acțiune judiciară sau extrajudiciară, care provine ca urmare a neutilizării corecte sau frauduloase a site-urilor.

Pentru caz de forță majoră, YoungResidence.ro împreună cu colaboratorii săi este exonerat total de răspundere. Cazurile de forță majoră includ, dar nu se limitează la erori de funcționare ale echipamentului tehnic de la YoungResidence.ro, lipsa funcționării conexiunii la internet, lipsa funcționării conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele YoungResidence.ro și YoungResidence.eu, erorile de operare, grevă, etc.

YoungResidence.ro își rezervă dreptul de a modifica aceste condiții în orice moment, fără o notificare prealabilă, motiv pentru care vă recomandăm revenirea periodică pe această pagină pentru citirea acestor termeni și condiții.

Soluționarea litigiilor

Drepturile și obligațiile utilizatorilor site-ului, cu toate efectele juridice pe care acceptarea lor le produce sunt guvernate de legea română în vigoare și vor fi analizate și judecate de către instanța română.

Parteneri