Young Residence - Apartamente noi Iași

A demarat construcţia complexului rezidenţial Young Residence!

A demarat construcţia complexului rezidenţial Young Residence!
Proiectul Young Residence a făcut primii paşi, astăzi începând lucrările de construcţie.

Termenul de finalizare este estimat în primăvara anului 2017, când vor fi predate apartamentele către proprietari.

Young Residence cuprinde 44 de apartamente, cu suprafeţe de la 35mp până la 51mp utili, dispuse într-un imobil cu 2 scări, având regim de înălţime P+4E şi curte interioară cu locuri de parcare.
Imobilul pune la dispoziţie apartamente cu o cameră şi apartamente cu 2 camere, cu suprafeţe generoase şi preţuri foarte accesibile, fiind predate complet finisate. La cerere se pot realiza şi apartamente cu 3 camere.

Young Residence se dezvoltă în zona Carrefour Felicia, o zona a oraşului ce a devenit din ce în ce mai activă pe piaţa imobiliară în ultima perioadă. Complexul este amplasat la o distanţă de numai 200 m de Centrul Comercial Carrefour Felicia şi Egros, locaţii unde puteţi dispune de o gamă variată de servicii, economisind astfel timp preţios: farmacii, spălătorie auto, curăţătorie haine, servicii bancare şi financiare, servicii telefonie mobilă, petshop-uri, cafenele, salon coafor, galerie fashion etc. De asemenea, la doar 3 minute distanţă se află Iulius Mall şi complexul studenţesc Tudor Vladimirescu şi în 10 minute puteţi ajunge în zona centrală, respectiv Palas Mall, accesul realizându-se facil, atât cu maşina personală, cât şi cu mijloacele de transport în comun.

Complexul Young Residence beneficiază de toate utilităţile necesare unui mod de viaţă modern, fiind conceput să ofere nu numai o simplă locuinţă clientului, ci un apartament deosebit, în care confortul, intimitatea şi siguranţa sunt cerinţe absolute.