Young Residence - Apartamente noi Iași
Ofertă promoţională
Dragi clienţi, în curând dăm startul lucrărilor la complexul Young Residence, astfel încât doar luna aceasta mai puteţi achiziţiona apartamente la preţuri promoţionale, urmând ca în momentul începerii lucrărilor, preţurile să crească.

Facilităţile pe care le oferă complexul Young Residence sunt multiple, reunind toate ingredientele necesare pentru o viaţă socială confortabilă: spaţiu de joacă pentru copii, sala de fitness şi salon de remodelare corporală, mijloace de transport în comun la dispoziţia ta, acces rapid spre centrul oraşului, centrul comercial Carrefour Felicia şi Egros la 200m distanţă.

Denumirea complexului se reflectă în arhitectura clădirii, Young Residence reuşind să îmbine cu succes bunul gust cu designul futurist. Dotările, materialele şi finisajele de înalta calitate, precum şi atenţia deosebită acordată detaliilor, fac din imobil un spaţiu modern, elegant şi confortabil.

Pentru a afla mai multe detalii sau pentru rezervare/contractare, ne puteţi contacta telefonic la numărul 0723 433 333, prin email la contact@youngresidence.ro sau folosind formularul de contact de pe site.