Young Residence - Apartamente noi Iași

Young Residence, facilități într-o zonă aproape de majoritatea punctelor cheie ale orașului

Young Residence, facilități într-o zonă aproape de majoritatea punctelor cheie ale orașului
Noul proiect Young Residence este amplasat în Calea Chișinăului, o zonă complet dezvoltată si modernizata, care oferă acces rapid către mijloacele de transport în comun, dar și către marile magazine și centre comerciale aflate în zonă, cum ar fi Centrul Comercial Carrefour Felicia, Complexul Comercial Egros, Baumax, Praktiker, Lidl, Kaufland. La numai 3 minute distanță se află Iulius Mall și Campusul Studențesc Tudor Vladimirescu, care reprezintă centrul vieţii studenţeşti ieşene și care este unul dintre cele mai mari campusuri studențești din România.

În imediata apropiere sunt localizate numeroase facultăți: Facultatea de Construcții și Instalații, Facultatea de Automatică și Calculatoare, Universitatea Politehnică Iași, Facultatea de Mecanică, Facultatea de Hidrotehnică, dar și centrul de afaceri Tudor Office Center.

La numai 8 minute distanță se află Palas Mall, inima orașului Iași, precum și noua cladire de birouri Moldova Business Center. Complexul rezidențial Young Residence se adresează persoanelor dinamice, care vor să locuiască într-o zonă comercială dezvoltată, aproape de toate punctele de interes ale orașului, poziționarea imobilului fiind una avantajoasă.

Galerie foto